Welkom in de webshop van Studio Kyrewyt! 

Sinds 2016 ontwerp en zeefdruk ik prints op sweaters. De rode draad in mijn ontwerpen is een mix van humor, creativiteit en een vleugje feminisme. Dieren, cultuur- en taalgrapjes spelen een hoofdrol in mijn ontwerpproces, waardoor het bedenken en uitwerken van een nieuwe print altijd een klein feestje is. 
De truien bedruk ik in Rotterdam met milieuvriendelijke zeefdrukinkt op waterbasis. De sweaters worden in kleine oplagen bedrukt, waardoor er zo min mogelijk verspilling plaats vindt. Door de zeefdruktechniek zal elke trui er een klein beetje anders uitzien, waardoor je een uniek exemplaar hebt. 

Naast handbedrukte sweaters van eigen ontwerp, kun je ook voor tassen van Vlisco stof bij mij terecht. De stof voor de Vliscotassen koop ik in bij de fabriek in Helmond. Daardoor zijn de oplagen per print gelimiteerd en komt er regelmatig een nieuwe print online te staan. De tassen zijn zelfgemaakt en hebben een hemdmodel; leeg kun je ze plat opvouwen en meenemen, hoe meer je er in stopt hoe breder de tas wordt. Vlisco stof is een dunne, maar sterke, duurzame katoenen stof. Je kunt er gemakkelijk al je boodschappen en je dagelijkse spullen in meenemen.

In de nabije toekomst hoop ik uit te kunnen breiden met bijpassende sweaters en tasjes in kindermaten. Tot die tijd wens ik je veel plezier met de huidige collectie! 

Veel shopplezier! - Kyra Hurkmans - Studio Kyrewyt

Fun, Creative sweaters, with a touch of feminism.

© 2019 - 2021 studio kyrewyt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel